• 09129213521
  • info@spadanaalborz.com
  • آدرس:کرج خیابان بهار خیابان 25 متری بهار پلاک 34

هزینه تاسیس کارخانه داروسازی

هزینه تاسیس کارخانه داروسازی

هزینه تاسیس کارخانه داروسازی

بعنوان مقدمه برای توضیح بیشتر این مفهوم لازم برای توضیح و انالیز هزینه تاسیس کارخانه داروسازی ذکر این مسیله بسیار مهم است که تعاریفی در مورد بخشهای مختلف یک کارخانه ی داروسازی برایتان انجام دهیم تا با اطلاع از وسعت و شرایط بخشهای مختلف یک کارخانه ی داروسازی بهتر بتوانید به محاسبات لازم برای تاسیس این واحد صنعتی را انجام دهید.
هزینه تاسیس اتاق تمیز در کارخانه داروسازی
بخش اصلی و مهم و در واقع قلب تپنده ی یک شرکت داروسازی را اتاق تمیز ان شرکت تشکیل می دهد . که در واقع خط تولید فراورده ی دارو یی با توجه به نوع ان و دستگا های مورد نیاز برای تولید فراورده در ان مستقر میشوند. که با توجه به نوع فراورده تعداد دستگاه های تولیدی و میزان تولید در روز وسعت اجرای ان متفاوت است و ی چیزی در حدود 100 الی 1000 متر بصورت رایج در کارخانجات طراحی و اجرا میشود.در اتاق تمیز تمام فرایندهای تولید از توزین مواد اولیه گرفته تا ازمایشگاه ها ی حین تولید و فضای قرنطینه و انجام تمام مراحل و فرایندهای حین تولید تا بسته بندی اولیه و ثانویه که شامل کارتونینگ و شیرینک میشود بصورت معمول در اتاق تمیز یا در خروجی اتاق تمیز جای میگیرند. در طراحی و اجرای اتاق تمیز به دلیل استفاده از متریال خارجی و یا ایرانی قیمتهای اجرا بسیار متفاوت از هم میباشد. به طور کلی نیز در اجرای معماری اتاق تامیز از ساندویچ پانلهای دورو صاف برای احداث دیوار و سقفها و در بهای مخصوص همباد با سیستم پانلینگ در ورودی اتاق ها در نظر گرفته میشوند. در بخش مکانیک اتاق تمیز با توجه به طراحی کلین روم از کانالهای گالوانیزه ی عایق شده برای بخش تاسیسات مکانیکی و هواساز های هایزنیک برای به گردش در اوردن هوای داخل اق تمیز و فیلترهای میانی و نهایی و دریچه های رفت و برگشت بر روی سقفو دیوار ها در این بخش استفاده میشود.

هزینه تاسیس موتور خانه در کارخانه داروسازی
در بخش موتور خانه ی یک کارخانه ی داروسازی که بطور کلی تجهیزات اصلی سرمایشی و گرمایشی مانند دیگ بخار اصلی برای گرم کردن فضاها و مصارف دستگاه ها به بخار و چلیرها برای سرد کردن اب و خنک کاری محیط ها در فصل تابستان و تصفیه کننده های صنعتی و بهداشتی برای تولید اب بهداشتی و انواع مبدلها ومخازن و پمپها در نظر گرفته میشوند. معمولا موتور خانه ها در فضای سربسته مانند سوله های صنعتی به وسعت 200 الی 500 متر با توجه به تعداد و میزان تجهیزات مورد استفاده در موتور خانه طراحی و اجرا میشوند.محاسبات ظرفیت تاسیسات موتو ر خانه که همگی از روی محاسبات متر مربع شرایط تولید و پارامترهای دیگر بدست می اید همگی در تعداد و ابعاد تجهیزات موتور خانه بسیار مهم است. باتوجه به فضای محدود در یک واحد صنعتی و نیاز به هوای ازاد برای کارکرد بهتر بعضی از تجهیزات موتور خانه مانند چیلر ها بعضی از تجهیزات موتور خانه هارار در فضای بیرون کارخانه تعبیه می کنند. در هر صورت و بطور کلی هزینه های احداث و طراحی موتور خانه های کارخانجات دارویی بخاطر استفاده از وسایل و تجهیزات مورد استاندارد و تمیز بسیارز بالا بوده و مدت زمان اجرای ان نیز بسیار بالا میباشد.
الزامات مقرراتی طراحی در کارخانه داروسازی
به طور کلی در طراحی و ساخت اتاق تمیز و کارخانجات داروسازی از استانداردهای متفاوتی مانند استاندارد سازمان غذا و داروی ایران در زمینه ی دارو و تجهیزات پزشکی برای فراورده های تجهیزات پزشکی و همچنین استانداردهای بین المللی مانند استاندراد pics و who و .. باتوجه به شرایط کاری استفاده میکنند. در این منابعی که در ابلا گفته شد در مورد الزامات مکان احداث کارخانه داروسازی و الزامات طراحی ساختمان و تجهیزات تولید ،بخشهای مورد نیاز برای تولید فراورده ی دارویی ،الزامات اساسی فراورده و … صحبت شده ست. جهت وزش باد بر روی کارخانه موقعیت قرارگیری هواسازها نسبت به جهت وزش باد و محل قرارگیری موتور خانه بسیار اهمیت دارد. و همچنین فاصله ی کارخانه ی داروسازی از کارخانجات تولید هوای الوده مانند لاستیک سازی و صنایع کاشی سرامیک بسیار مهم میباشد.
بخش های اداری
در طراحی و ساخت کارخانجات داروسازی فضای برای استقرار پرسنل اداری مانند مدیران هر بخش از کارخانه مثلا مدیر بخش انفورماتیک ، مدیر بخش تولید ، مدیر انبارها، مدیر حراست ،مدیر بازرگانی و … باید در نظر گرفت. که البته طراحی این فضاها باید به گونه ای باشند که هر قسمت مدیریت در اطراف کارمندان و پرسنل زیر دست خود قرارداشته باشد. معمولا و به طور کلی فضای ازمایشگاه هارا در نزدیکی و طبقه ی همکف تولید رد نظر میگیرند و فضای استقرار پرسنل در طبقه ی دوم قرار میگیرد.م از نظر محاسبات هزینه ی ساخت این بخش باید گفت که طراحی و اجرای این بخش از کارخانه مانند ساخت ساختمان در مناطق مسکونی و یا صنعتی و باتوجه به نیاز کارفرما از نظر مساحتی میباشد.
هزینه تاسیس بخش انبارها در کارخانه داروسازی
در طراحی و اجرای بخش انبارهای مرکزی کارخانجات داروسازی باید گفت که هر کارخانه ی داروسازی به چند انبار مرکزی برای نگهداری فراورده ی ی خود نیازدارد. طبق استانداردها ی ایران و استانداردهای اروپا هر واحد صنعتی دارویی به یک انبار محصول نهایی فانبرا مواد اولیه ، انبار مواد ریجکتی و انبار موادد قرنطینه و انبار مواد و تجهیزات بسته بندی نیاز دارد. طبق روال استانداردها ابنارها از لحاظ معماری بصورت سوله های صنعتی بدون ستون و با ارتفاع بالا حدودا 7 متر در نظر گرفته میشند تا بتوان رک ها ی قابل استفاده و بلند برای جای گیری پالتها در انها تعبیه شود. به همین خاطر هزینه ی اجرای بخش انبارهارا مثل هزینه ی اجرای سوله های صنعتی میتوان در نظر گرفت.البته قابل ذکر است که برای انبارها از تهویه های صنعتی مانند اگزاست فن های بزرگ سقفی و یا داکت اسپیلت ها نیز استفاده میکنند زیرا برای برخی از فراورده ها باید دمای انبارش انها تحت کنترل باشد. آزمایشگاه ها تمام کارخانجات داروسازی جهان طبق استاندارد وزارت بهداشت جهانی از یک بخش یا دو بخش ازمایشگاه ها تشکیل شده اند . که بصورت معمول به دوبخش ازمایشگاه فیزیک و شیمی تقسیم بندی می شوند. در از مایشگاه ها معمولا تست هایی بر روی فراورده انجام میشود. که از صحت کارایی و کیفیت تولید محصول اطمینان حاصل شود. از نظر هزینه ی احداث ازمایشگاه ها هزینه ی ساخت بنا و ساختمان انها مانند بناهای مسکونی میباشد ولی تجهیزات داخل ازمایشگاه ها از قیمت بالایی برخوردار بوده و تهیه ی و راه اندازی و تعمیرات و نگهداری انها بسیار پر هزینه است

ارسال نظر

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.


ویدیوهای اخیر


پروژه های ما

clean room

تگ های اخیر